Samtalen om sex

Den professionelle samtale om seksualitet

Formål:

Hvordan taler man om seksualitet og sex på en professionel måde? Det er ikke rigtig noget vi lærer på de forskellige uddannelser, og samtidig er sex og seksualitet noget af det, som vi alle har et forhold til og som vi alle bliver påvirket af. Formålet med kurset er at klæde deltageren på til at tale om seksualitet. Som social- og sundhedsperson bør samtaler med mennesker om seksualitet kunne føres på et professionelt grundlag, hvor du har den nødvendige viden om emnet og god erfaring med at initiere og føre samtalen.

Temaer:

Forståelse af begrebet seksualitet og seksualitetens betydning for menneskers trivsel og mistrivsel. Hvordan kan vi forstå seksuel sundhed og trivsel? Hvordan taler man om seksualitet på en respektfuld måde? Hvordan kan vi som fagpersoner håndtere samtalen om sex på en hjælpende og fordomsfri måde? Vi vil fokusere på hvilke muligheder der i første omgang byder sig for at hjælpe vores patienter videre, hvilke værktøjer der er vigtige for en god samtale om sex, samt hvad man kan gøre af små tiltag i sin egen praksis for at vise ens egen åbne holdning.  

Kursusform:

Over en dag får I en grundlæggende viden om ovenstående emner. Undervisningen krydres med refleksionsøvelser, rollespil og debat.  

Målgruppe:

Fagpersoner der arbejder med mennesker indenfor det sundhedsfaglige, psykologiske, sociale eller pædagogiske felt.  

Pris:

Pris pr. deltager: 1700,- kr. ex. moms.
Inkluderet i prisen er fuld forplejning.

Tilmelding og betaling er bindende. Kurset oprettes ved minimum 8 tilmeldte.

Hvis restriktioner ændres kort inden pga. Covid-19, og det ikke er muligt at mødes fysisk, er det muligt, at kurset bliver afholdt online. I så fald refunderes et beløb for forplejning og kursusfaciliteter.

For yderligere viden om sexologi, anbefales kurset Intensiv Basal Sexologi eller kurset Grundkursus i sexologi for psykologer.

Undervisere:

Nina Lildal-Schrøder

Kursus form

1 dags kursus

Målgruppe

Fagpersoner der arbejder med mennesker indenfor det sundhedsfaglige, psykologiske, sociale eller pædagogiske felt.

Foredragsholdere

Nina Lildal-Schrøder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.