renee-fisher-fePNoz7V7I8-unsplash

Kropsterapi, nervesystem og sexologi

Formål:  

Formålet med kurset er, at deltagerne både på et teoretisk og praktisk plan, opnår et grundlæggende kendskab til kropsterapi, til kroppen som port, rum og kommunikationsmiddel til følelser og intellekt, samt hvordan denne viden kan integreres i det sexologiske virke.  Efter endt kursus vil deltagerne have de basale redskaber til at etablere eller fordybe deres egen praksis samt at integrere forståelse af relationen mellem krop, sind og sexologi i den terapeutiske kontekst.  

Temaer:  

  • Kropsterapi i praksis – bl.a. accept, medfølelse, ikke-dømmen, nærvær og opmærksomhed, at ’lytte’ til det kroppen fortæller og at etablere en relation til kroppens iboende ressourcer
  • Forståelse af traume og seksualitet i relation til nervesystem, smerter, resilience, følelsesmæssig og intellektuel formåen
  • Autonome nervesystem og polyvagal teori – ”bottom up” og “top down” processer
  • Kropsterapeutisk egenpraksis – fundamentet i det terapeutiske rum
  • Sensualitetstræning i et kropsterapeutisk perspektiv
  • Online embodiment træning – at facilitere kropsrelatering sessioner online

Kursusform:  

Online kursusforløb bestående af 8 sessioner, en per uge af 1½ times varighed. Afsluttende med 1 dag intensiv workshop i Manuvision Huset. Der vil være hjemmeøvelser.   

For at gøre sessionerne nærværende og inkluderende vil der max. være 10 deltagere per gruppe. 

Målgruppe:  

Fagpersoner der arbejder med sexologi og ønsker at inkorporere forståelse af kroppens sprog og intellekt i deres professionelle virke. F.eks. sundhedsprofessionelle (læger, sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter etc.), psykologer, terapeuter, sexologer, undervisere, coaches.  

Undervisere:  

Per Linderoth 

Shlomy Ofer 

Kursus form

Online og 1 dags workshop

Målgruppe

Fagpersoner der arbejder med sexologi og ønsker at inkorporere forståelse af kroppens sprog og intellekt i deres professionelle virke.

Foredragsholdere

Per Linderoth og Shlomy Ofer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.