Kurser

Formålet med dette kursus er, at deltagerne bliver klogere på hvordan vores seksualitet påvirker vores trivsel og hvordan seksualiteten påvirkes gennem livets op- og nedture. Kurset har ét ben i teorien og ét ben i den kliniske praksis og vi vil både arbejde med samtalen om seksualitet og præsentere teoretisk baggrund for sexologiske behandlingsmetoder, seksuel udvikling, tændingsmønstre og meget andet. Kurset forventes godkendt til specialistuddannelse.
Formålet med kurset er, at give fagpersoner der arbejder med mennesker med psykiske lidelser, en grundlæggende viden om hvordan seksualiteten påvirkes af psykiatriske diagnoser og behandling, og om hvordan psykiske lidelser, og behandlingen heraf, kan påvirkes af seksualiteten.
Formålet med dette intensive kursus er, at du opnår grundlæggende kendskab til og forståelse af seksualitet, og hvordan seksualitet påvirker og påvirkes af samfundet, sygdom og oplevelser i livet. Du vil blive klædt på at til at spørge ind til og have en bedre forståelse af de sexologiske aspekter, du måtte møde som fagperson.

Andre Kurser

Formålet med kurset er, at klæde deltageren på til at tale om seksualitet – herunder motivere deltageren til at initiere samtalen, spørge respektfuldt og bruge samtaleredskaber til screening for seksuelle problemer med særligt fokus på seksuelle problemer og dysfunktioner ved kronisk sygdom.
Køn, krop og seksualitet tager udgangspunkt i håndbogen ‘Seksualitet på dagsordenen’ fra Socialstyrelsen. Undervisningen tilsigter at gøre køn, krop og seksualitet en naturlig del af borgernes liv og recovery proces, og har tre hovedformål: 1) At aftabuisere køn, krop og seksualitet 2) At styrke borgernes evne til at mærke egne og andres grænser, samt at forbedre deres selvværd og kropsforståelse 3) At klæde borgerne på til at tale med fagpersoner om køn, krop og seksualitet
Formålet med kurset er, at sætte fokus på seksuelle problemer og dysfunktioner hos mænd og de konsekvenser, det har for mandens selv og en eventuel partner. Desuden at belyse de hyppigste årsager til seksuelle problemer og dysfunktioner hos mænd samt at give et fagligt opdateret overblik over de behandlingsmæssige muligheder.
Formålet med kurset er, at deltagerne opnår et grundlæggende kendskab til mindfulness på både et teoretiske og praktisk plan, samt hvordan denne viden kan integreres i det sexologiske virke. Efter endt kursus vil deltagerne have de basale redskaber til at etablere eller fordybe deres egen mindfulness praksis samt at integrere mindfulness og sexologi i den terapeutiske kontekst.
Formålet med kurset er, at deltagerne både på et teoretisk og praktisk plan, opnår et grundlæggende kendskab til kroppen som port, rum og kommunikationsmiddel til følelser og intellekt, samt hvordan denne viden kan integreres i det sexologiske virke. Efter endt kursus vil deltagerne have de basale redskaber til at etablere eller fordybe deres egen praksis samt at integrere forståelse af relationen mellem krop, sind og sexologi i den terapeutiske kontekst.
Formålet med kurset er at klæde dig som parterapeut bedre på til at spørge ind til og forstå de sexologiske aspekter, der måtte være hos de par, du møder i din praksis.
Formålet med kurset er, at sætte fokus på seksuelle problemer og dysfunktioner hos kvinder og de konsekvenser, det har for kvinden selv og en eventuel partner. Desuden at belyse de hyppigste årsager til seksuelle problemer og dysfunktioner hos kvinder samt at give et fagligt opdateret indtryk af de behandlingsmæssige muligheder.
Formålet med kurset er at give jordemødre en grundlæggende sexologisk viden, for at de bedre kan vejlede og rådgive når deres patienter. Uanset om en jordemoder arbejder med fødsler, i graviditet, amning, i lægepraksis eller med familieforberedelse, så indgår seksualitet og seksuel sundhed som et centralt element, og forskning viser at emnet er af stor betydning for patienterne. For at styrke det faglige fokus på seksualitet kræver det, at jordemødre føler sig både fagligt og psykologisk udrustet til aktivt at løfte emnet overfor patienterne. Sexologisk viden er derfor nødvendig, for at kunne arbejde med det hele menneske.
Formålet med kurset er at give fysioterapeuter en grundlæggende sexologisk viden, for at de bedre kan vejlede og rådgive når deres patienter oplever smerter i underlivet. Deltagerne vil også opnå et grundlæggende kendskab til og forståelse af seksualitet samt blive klædt på til hvordan man spørger ind til seksualitet som fagperson.
Dette kursus sætter fokus på, hvad kvinder selv kan gøre for at få en bedre vulvo-vaginal sundhed, og hvordan vi kan vejlede og rådgive dem.
Formålet med kurset er, at sætte fokus på mænd med manglende seksuel lystfølelse og de konsekvenser, det har for mandens selv, en eventuel partner og øvrige relationer samt at belyse årsager til manglende lyst hos manden og de behandlingsmæssige muligheder.
Kurset giver en klinisk relevant og opdateret viden om rejsningsbesvær samt en beskrivelse af de medicinske og ikke-medicinske behandlingsmuligheder
Formålet med kurset er at klæde deltageren på til at tale om seksualitet. på en professionel måde.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.